Apartament din Medgidia, distrus în urma unei explozii urmate de incendiu; un bărbat a fost salvat de pompieri4Foto© a1.ro

Apartament din Medgidia, distrus în urma unei explozii urmate de incendiu; un bărbat a fost salvat de pompieri

, 5 știri, 11 vizualizări

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, pompierii au fost solicitați să intervină, marți în jurul prânzului, la o explozie produsă într-un bloc din Medgidia, acolo deplasându-se 14 pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B. Explozia a fost urmată de incendiu, fiind distrus întreg apartamentul pe o suprafață de aproximativ 52 de metri pătrați. În urma evenimentului, au mai fost afectate două apartamente, cel de la etajul superior și cel de la etajul inferior.

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost salvat cu ajutorul scării culisabile de pe pervazul geamului. Pompierii i-au anunțat pe reprezentanții Inspectoratul Teritorial în Construcții pentru verificarea clădirii. De asemenea, bărbatul respectiv a plecat de la fața locului, el fiind găsit de polițiști și dus la sediu pentru audieri. El a motivat că a părăsit zona respectivă pentru a merge la un prieten să ia haine. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru distrugere din culpă.