Apostații de la Palatul Victoria2Foto© libertatea.ro

Apostații de la Palatul Victoria

, 4 știri, 138 vizualizări

Zoom Apostații de la Palatul Victoria

Vorbulița aceea, să faci de zice popa, nu ce face el, se poate aplica perfect și în relația noastră cu Guvernul. Că Ludovic Orban i-a cinstit pe cîțiva dintre colegii de cabinet care au venit să-l firitisească de ziua lui, foarte bine a făcut! Căci, din cîte știu, legea lui Ceașescu, care interzicea băuturile alcoolice la locul de muncă, a căzut în desuetudine.

Dar la Guvern și în general în orice instituție publică, inclusiv în cîrciumi, fumatul e interzis. Că sînt destule locuri unde legea asta e fentată, prin încăperi mai ferite, inclusiv în Parlament, asta nu poate contesta nimeni. Ca vechi fumător ce sînt, nu pot spune că nu-i înțeleg pe cei ce ocolesc această lege. Am mai făcut-o și eu.

Așa că am privit cu înțelegere poza, mă rog, pozele cu Ludovic Orban fumînd în Palatul Victoria, odată împreună cu colegii, altădată singurul dintre mai mulți. Prostia lui a fost că „s-a expus” astfel eventualelor instantanee, dintr-o încredere excesivă în colegii săi de partid, ceea ce pentru un politician trecut prin multe, ca el, e o probă de prostie. Trec și peste asta.