Asia Express, sezonul 3. Emoții mari în cursa pentru prima imunitate. Cine și-a asigurat locul în etapa următoare a show-ului5Foto© a1.ro

Asia Express, sezonul 3. Emoții mari în cursa pentru prima imunitate. Cine și-a asigurat locul în etapa următoare a show-ului

, 5 știri, 72 vizualizări

După prima amuletă și prima imunitate de la Asia Express sezonul 3, 16 dintre cei 18 concurenți au luptat pentru a doua imunitate, care le-a garantat cazarea pentru o noapte și absența de la cursa pentru ultima șansă.

Gina Pistol le-a explicat că misiunea lor este să învețe niște pași de dans tipic filipinezi, foarte importanți pentru popor. Timp de 1 minut, ei au reprodus dansul și, în funcție de cât de bine au dansat, au plecat în cursa pentru imunitatea mică.

Speak și Ștefania au convins juriul primii, executând la perfecție coregrafia. Ca de obicei însă, autostopul a ridicat mari probleme. Concurenții au fost nevoiți încă o dată să-și pună la bătăie toate abilitățile de convingere pentru a se deplasa spre obiectivul turistic indicat de Gina: "Suntem din Europa, creștini ca voi!", au spus Răzvan Fodor și Sorin Bontea unei localnice care îi privea neîncrezătoare.