Asociația de Transport Alternativ solicită președintelui Iohannis promulgarea în regim de urgență a Legii privind transportul alternativ© romanialibera.ro

Asociația de Transport Alternativ solicită președintelui Iohannis promulgarea în regim de urgență a Legii privind transportul alternativ

, 4 știri, 30 vizualizări

"Asociația noastră se dezice total de față de scrisoarea deschisă ce v-a fost adresată de către o federație cu nume de confederație (COTAR). Prin felul în care au reacționat, ne dăm seama pe cine reprezintă de fapt această federație (COTAR).

Considerăm că aceste afirmații au fost făcute ca și presiune la adresa instituției prezidențiale, pentru a nu fi promulgată o lege ce este așteptată de milioane de clienți și mii de firme ce își desfășoară activitatea în acest domeniu, lege ce este așteptată de peste 4 ani de zile", se arată într-o scrisoare deschisă trimisă miercuri de APTA președintelui României, scrie Agerpres.

În document, APTA afirmă că, în opinia sa, COTAR s-a opus mereu concurenței.

"Această federație (COTAR), de-a lungul timpului, s-a opus mereu concurenței, a controlat mafia din taximetrie și a beneficiat direct de foloase în acest sens. Odată cu apariția serviciilor de transport alternativ, practic tot monopolul deținut de aceștia s-a ruinat, totul datorându-se concurenței directe.