Atac dur la adresa PNL. Robert Cazanciuc: Prezentăm cartea neagră a guvernării liberale7Foto© libertatea.ro

Atac dur la adresa PNL. Robert Cazanciuc: Prezentăm cartea neagră a guvernării liberale

, 38 știri, 69 vizualizări

Președintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a prezentat, într-o conferință de presă, cartea neagră a guvernării liberale, arătând că documentul va sta la baza moțiunii de cenzură anunțate de PSD împotriva Executivului condus de Ludovic Orban, scrie Agerpres.

"Guvernul PNL a scăpat total situația de sub control. Datele ultimelor săptămâni arată că au eșuat în gestionarea pandemiei. Numărul cazurilor confirmate a crescut într-un ritm alarmant. Au eșuat în relansarea economiei - planul de relansare economică a rămas tot la stadiul de proiect, nimic concret. Au eșuat în îndeplinirea promisiunilor făcute față de români.

Dublarea alocațiilor - nu, probabil în scurt timp nici mărirea pensiilor. Sunt rezultatele unei guvernări interesate doar de alegeri și de câștig rapid pentru clientela de partid. Cu o ipocrizie, un cinism fără margini, stimabililor liberali, ați transformat amenințarea COVID care zguduie o lume întreagă în oportunități de afaceri pentru băieții deștepți ai PNL, fără jenă, fără emoție.