Atac fără precedent la adresa Uniunii Europene, din partea unui deputat PSD: Franța și Germania, stăpâni care ne călăresc2Foto© stirileprotv.ro

Atac fără precedent la adresa Uniunii Europene, din partea unui deputat PSD: Franța și Germania, stăpâni care ne călăresc

, 8 știri, 41 vizualizări

Nicolae Bacalbașa a vorbit la o televiziune locală din Galați despre locul României în Uniunea Europeană și despre cancelarul german, Angela Merkel, pe care îl acuză că transformă România într-o „colonie”, cu sprijinul unor persoane „infiltrate”.

„Problema este noi și ei. Președintele Iohannis este, pentru mine în afara României. Suntem într-o uniune, așa cum spunea Bismarck, în orice uniune există un călăreț și un cal. Noi nu suntem nici măcar calul, ci măgarul de povară al unei structuri pe care din motive demagogice, nu o să o putem influența niciodată.

Practic, suntem intoxicați de către stăpânii noștri care ne călăresc, n-aș vrea să spun stăpânii noștri coloniali din cadrul Germano – Franței și coloniile ei actuale sau pe care și dorește să le subordoneze în întregime.