Atât i-a fost lui Postolachi: pleacă de la PSG! Semnează cu o vicecampionă din Europa și va juca în grupele Ligii Campionilor© sport.ro

Atât i-a fost lui Postolachi: pleacă de la PSG! Semnează cu o vicecampionă din Europa și va juca în grupele Ligii Campionilor

, 6 știri, 16 vizualizări

Virgiliu Postolachi (19 ani) a semnat cu Lille până în 2023! Atacantul așteptat la naționala României a plecat de la PSG pentru a prinde mai multe minute și a ales clubul care a terminat pe locul secund în sezonul trecut din Ligue 1.

Transferul lui Postolachi la fosta campioană a Franței a fost anunțat joi dimineața, într-un moment în care Postolachi ieșise din nou în evidență la PSG!

Fotbalistul născut la Edineț (Republica Moldova), dar care a dobândit cetățenia română în 2018, a fost introdus de Thomas Tuchel în minutul 57 al partidei de la Dresda, cu Dynamo. Postolachi a marcat patru minute mai târziu, în urma unei centrări venite de la Kylian Mbappe. Golul spectaculos al tânărului jucător, care doar a șters balonul, a fost compară de beIN Sports cu una dintre reușitele lui Ibrahimovic: “Postolachi ne-a adus aminte de Zlatan prin golul său cu călcâiul“.