Audiență record pentru cel mai iubit show culinar - Chefi la cuțite2Foto© a1.ro

Audiență record pentru cel mai iubit show culinar - Chefi la cuțite

, 5 știri, 9 vizualizări

Cel mai iubit show culinar a înregistrat un record de audiență, cu cele mai mari cifre de la lansarea sezonului 7. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție savuroasă și de o nouă victorie pentru Florin Dumitrescu, ce și-a adăugat aseară pe tabelă cel de-al doilea avantaj. Așa se face că și marți seară, Chefi la cuțite s-a clasat ca lider detașat de audiență pe publicul comercial și la orașe.

În intervalul orar 19.59-23.34, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,9 puncte de rating și 28,2% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 7 puncte de rating și 22,1 % cota de piață. La orașe emisiunea de la Antena 1 a condus cu 8,4 puncte de rating și 20,7 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6,4 puncte de rating și 15,8 procente din cota de piață.

Lupta amuletelor de marți seară i-a provocat pe chefi să gătească cu trei ingrediente (morcov, ou și iaurt), pentru o miză importantă: posibilitatea de a anula o amuletă câștigată de unul dintre ceilalți doi chefi.