AUR, „bilet de avion” spre Tenerife pentru Iohannis, de ziua lui: Nu poți să vii la ziua lui cu mâna goală2Foto© observatornews.ro

AUR, „bilet de avion” spre Tenerife pentru Iohannis, de ziua lui: Nu poți să vii la ziua lui cu mâna goală

, 8 știri, 31 vizualizări

Din delegația AUR au făcut parte președintele partidului, George Simion, și președintele Consiliului Național de Conducere, Claudiu Târziu. Președintele AUR, George Simion, a anunțat înaintea consultărilor de la Palatul Cotroceni că îi va oferi președintelui Iohannis, de ziua acestuia, și un bilet de avion spre Tenerife. Pe biletul respectiv scrie "PNL AIR".

Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Marcel Ciolacu chia de ziua lui. Șeful statului a împlinit azi, 13 iunie, 64 de ani.

"Un cadou pentru domnul Klaus Iohannis. Avem aici un bilet pentru domnul Klaus Iohannis, cadou de ziua lui. La asemenea consultări, i-am adus și noi un cadou simbolic. E numai într-un singur sens spre Tenerife, la bussiness class, cum îi place domnului Klaus Werner Iohannis. Acesta e biletul și îi ducem și programul nostru de guvernare, domnului Klaus Werner Iohannis. Vom veni cu o propunere de premier. O să v-o spunem la final propunerea noastră de premier. Nu sunt eu propunerea", a afirmat George Simion.