Aurel și Diana au stârnit reacții puternice, seara trecută, la sosirea pe Insula Iubirii2Foto© cancan.ro

Aurel și Diana au stârnit reacții puternice, seara trecută, la sosirea pe Insula Iubirii

, 7 știri, 6 vizualizări

În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe Insula Iubirii. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză.

"Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el", și-a exprimat Diana temerile. Tocmai de aceea, cei doi au fost chemați pe Insula Iubirii pentru a demonstra schimbarea pe care amândoi o anunță. Cu un atu în fața celorlalți concurenți, cei doi s-au arătat mult mai reținuți în declarații.

"Nu pot să spun că nu o să cadă în ispită, tocmai de aceea mergem acolo! În capul meu, deja știu ce o să facă!", a recunoscut Aurel, care în prima noapte împreună în Thailanda, a făcut alături de iubita sa tentative disperate de a-și consolida relația, de a se simți mai aproape unul de celalalt.