Autostrada Sibiu-Pitești, în pericol să piardă finanțarea europeană17Foto© romaniatv.net

Autostrada Sibiu-Pitești, în pericol să piardă finanțarea europeană

, 43 știri, 17 vizualizări

Răzvan Cuc a anunțat, sâmbătă, că oficialii Comisiei Europene au trimis o notificare pentru suspendarea finanțării din fonduri europene a autostrăzii Sibiu-Pitești. Fostul ministru al Transporturilor a precizat că premierul Ludovic Orban a vizitat Bruxelles doar pentru poze.

„Vizită Premierului Orban la Bruxelles facută doar pentru poze. Autostrada Sibiu-Pitești suspendată de către Comisia Europeană. Un lucru foarte periculos s-a întâmplat pentru unul dintre proiectele vitale de infrastructură din România și anume: Comisia Europeană a trimis o notificare de suspendare a finanțării din fonduri europene pentru Sibiu-Pitești din cauza unor probleme pe mediu (pentru cei care nu-și mai amintesc: obiectivul avea acord de mediu obținut în decembrie 2018)”, a scris Răzvan Cuc, sâmbătă pe Facebook.

Deputatul PSD a mai spus că nimeni din Guvern nu a transmis nimic despre acest subiect și a acuzat că premierul Ludovic Orban a fost în prima sa vizită la Bruxelles doar ca să facă poze, în loc să ia măsuri pentru ca finanțarea proiectului să nu fie blocată.