Avocatul Poporului suspendă audiențele până la finalul lunii martie© realitatea.net

Avocatul Poporului suspendă audiențele până la finalul lunii martie

, 7 știri, 30 vizualizări

"Avocatul Poporului a decis ca activitatea de relații cu publicul să se desfășoare numai prin telefon sau poștă, din motive de siguranță medicală, legate de epidemia de Coronavirus. Activitățile de audiențe, atât la sediul central cât și la Birourile Teritoriale, vor fi suspendate începând cu 10 martie până la 31 martie 2020, urmând ca, după această dată, să se ia noi decizii, în funcție de evoluția situației", potrivit unui comunicat al instituției.

Instituția a mai precizat că după 31 martie se vor lua decizii legate de activitate, în funcție de evoluția coronavirusului în țară.

Gabriela Firea a anunțat, luni, la comandamentul de urgență de la primărie, în contextul extinderii infectării cu coronavirus în România și apariția primelor cazuri la București, că a decis suspendarea activitpții teatrelor și a concercetelor în BUcurești. De asemenea, s-a decis ca evenimentele sportive să se desfășoare fără spectatori. În privința școlilor și grădinițelor, Gabriela Firea a spus că, din punctul ei de vede, ar trebui suspendate cursurile în școli și grădinițe.