Azi este înmormântat Martin Tudor. Ceremonia va avea loc la Drăgășani, cu doar 8 persoane2Foto© cancan.ro

Azi este înmormântat Martin Tudor. Ceremonia va avea loc la Drăgășani, cu doar 8 persoane

, 4 știri, 56 vizualizări

Decedat la numai 43 de ani, în urma unui infarct, Martin Tudor va fi condus, astăzi, pe ultimul drum. Înmormântarea se va desfășura după noile reguli impuse de autorități, riscul infectării participanților la astfel de evenimente triste cu noul coronavirus fiind foarte mare.

Așa după cum orice adunare este interzisă, și înmormântările sunt, în această perioadă, cu totul altfel decât eram obișnuiți. La ceremonia funerară vor participa maximum 8 persoane, respectându-se prevederilor Ordonanței Militare emise de autorități. Sorin Radu, coleg cu Tudor la Jiul, a anunțat că, în memoria acestuia, va organiza un meci demonstrativ pe 16 septembrie, anunță gsp.ro.

"Eu am fost coleg cu el la Steaua între 2004 și 2005. După, pentru că aveam nevoie de un băiat serios, am decis să-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un băiat serios, muncitor. Și foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred. Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la așa ceva. Dumnezeu să-l ierte", a declarat Dorinel Munteanu.