Banca Transilvania introduce opțiunea de a accesa atât conturile bancare, cât și cele de la fintech-uri printr-o singură aplicație© sfin.ro

Banca Transilvania introduce opțiunea de a accesa atât conturile bancare, cât și cele de la fintech-uri printr-o singură aplicație

, 4 știri, 616 vizualizări

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România după active, lansează aplicația NEO Control, prin care clienții pot accesa conturile personale deschise atât la bănci, cât și la fintech-uri, a transmis banca.

„Oamenii au nevoie de servicii rapide, personalizate, accesibile, mai puțin formale și mai ieftine, iar facilitatea NEO Control este unul dintre acestea. Open Banking a deschis calea spre un nou mod de a face banking, bazat pe interconectare și acest lucru ni se potrivește foarte bine.

Colaborăm cu fintech-uri și combinăm agilitatea lor cu know-how-ul și baza mare de clienți BT“, a transmis Mariana Chindriș, director executiv - chief technology officer la Banca Transilvania. NEO este noua platformă de Mobile Banking și Internet Banking a Băncii Transilvania, în cadrul căreia lansează constant facilități.