Banca Transilvania se alătură Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România3Foto© sfin.ro

Banca Transilvania se alătură Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România

, 5 știri, 22 vizualizări

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) anunță că Banca Transilvania (BVB: TLV), cel mai mare finanțator al economiei românești, devine membru asociat al organizației, potrivit unui comunicat al băncii.

"Ne bucurăm că putem să împărtășim din experiența noastră în piața de capital și să contribuim la cele mai bune practici ale companiilor în relația cu investitorii. Ei sunt parteneri de bază pentru companiile listate. Pentru fundamentarea deciziilor, investitorii au nevoie de un dialog coerent în urma căruia să-și construiască încrederea în mediul de afaceri în ansamblu, în potențialul companiei, în calitatea oamenilor care au pornit și care conduc acea afacere", a afirmat Mihaela Nădășan, director general adjunct Instituții și Piețe Financiare, Banca Transilvania.

Compania este recunoscută pentru activitatea de peste 25 de ani în sectorul bancar din România și este prima bancă listată la Bursa de Valori București. Valoarea companiei a crescut în medie cu 50% pe an de la listare și până în prezent.