Bani pentru repartitoare de la Guvern. Românii care îi vor primi în 20242Foto© cancan.ro

Bani pentru repartitoare de la Guvern. Românii care îi vor primi în 2024

, 5 știri, 34 vizualizări

Sunt vești favorabile pentru o anumită categorie de români. Cetățenii care au venituri mici vor avea parte de un sprijin financiar din partea Guvernului. Este vorba despre ajutorul pentru repartitoare, în anul 2024. Termenul a fost prelungit, iar votul final pentru acordarea acestor bani a fost dat de parlamentari. Detaliile se află mai jos, în articol.

Veștile sunt bune pentru românii care încasează venituri mici. Potrivit unui proiect de lege privitor la acordarea ajutoarelor pentru anul 2024, votat de parlamentari, o anumită categorie de români va putea intra în posesia unor bani. Este vorba despre 750 de lei.

Mai cu seamă, românii care au venit sub pragul de 2.000 de lei per membru de familie și au vârsta până în 60 de ani vor beneficia de acest ajutor financiar. În această categorie intră românii care beneficiau de tichetele de energie. Banii vor intra pe cardurile valabile până în martie 2024. Însă tranzacțiile vor începe din luna aprilie, pentru repartitoare. Iată ce arată proiectul de lege.