Bara s-a opus unei victorii a lui Bayern Munchen în meciul cu Arsenal Londra5Foto© onlinesport.ro

Bara s-a opus unei victorii a lui Bayern Munchen în meciul cu Arsenal Londra

, 5 știri, 45 vizualizări

Arsenal și Bayern Munchen au încheiat nedecis, 2-2 (1-2), marți seara, la Londra, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

''Tunarii'' au fost conduși multă vreme, prin golurile marcate de Serge Gnabry (18) și de Harry Kane (32 - pemalty), dar a obținut un egal, grație reușitelor lui Bukayo Saka (12) și Leandro Trossard (76). Echipa antrenată de Mikel Arteta și-a creat prima situație notabilă (7), dar Gabriel Martinelli a trimis mingea puțin pe lângă poartă. Londonezii au deschis scorul prin Saka (12), cu un șut cu efect la colțul lung, după o minge primită în careu de la Ben White. Fundașul dreapta a fost aproape de a-și trece numele pe lista marcatorilor (16), dar a tras pe direcția lui Manuel Neuer.

Bayern, care încearcă să salveze un sezon catastrofal, a egalat la capătul unui contraatac, prin Serge Gnabry (18), fost jucător la Arsenal, internaționalul german marcând din cădere, după o pasă furnizată de Goretzka. Bavarezii au preluat conducerea prin golul lui Harry Kane (32 - penalty), al 15-lea pentru atacantul naționalei Angliei contra lui Arsenal. Lovitura de pedeapsă fusese obținută de Leroy Sane, care a fost faultat în careu de Saliba.