Bărbat dintr-un centru de carantină din Cluj, revoltat pe Facebook: Nu vor să mai aruncăm lăturile cu care ne hrănesc ei3Foto© a1.ro

Bărbat dintr-un centru de carantină din Cluj, revoltat pe Facebook: Nu vor să mai aruncăm lăturile cu care ne hrănesc ei

, 5 știri, 97 vizualizări

Un bărbat din Tulcea carantinat într-un spital dezafectat din Cluj se plânge de o nouă regulă introdusă de Direcția de Sănătare Publică. Cei carantinați nu mai au voie să primească pachete cu mâncare de acasă. Mulți carantinați se plâng însă de mâncarea primită, dar și condițiile de cazare.

"Știri din carantină: Nu mai avem voie să primim mâncare de acasă, cică producem prea mult gunoi cu potențial de contaminare. Ordin dat din 16.03, adus la cunoștință azi, 06.04. De fapt, nu vor să mai aruncăm lăturile cu care ne hrănesc ei (plătite la suprapreț, punem pariu?), având alternativa de acasă.

Țin să informez DSP-ul și pe tovarășul prefect că ultimele studii asupra Covid-19 arată că boala poate fi transmisă și prin fecale, deci ar fi cazul să ne închidă și budele, și să interzică populației defecarea", e postarea făcută de George Daskalou pe Facebook.