Bărbat, mort într-un accident rutier în Râmnicu-Vâlcea | Alte patru persoane sunt rănite, între care doi copii2Foto© realitatea.net

Bărbat, mort într-un accident rutier în Râmnicu-Vâlcea | Alte patru persoane sunt rănite, între care doi copii

, 4 știri, 65 vizualizări

Tragicul eveniment s-a produs în această după amiază, când trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune puternică. Forțele de intervenție au ajuns rapid la locul accidentului, unde au fost nevoite să intervină cu echipamente de descarcerare pentru a elibera victimele încarcerate.

Un bărbat de 58 de ani a muritUn bărbat în vârstă de 58 de ani nu a supraviețuit cu toate că medicii de pe ambulanța serviciului de urgență au efectuat proceduri prelungite de resuscitare. Celelalte victime, printre care se numără și doi copii, au fost transportate de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate. Starea lor este raportată ca fiind gravă.

„Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme și cinci ocupanți (trei adulți și doi minori), dintre care un adult încarcerat. Persoana a fost extrasă, inconștientă, și a fost predată echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare.