Bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket și-a revendicat banii. Ce le-a spus polițiștilor3Foto1Video© romaniatv.net

Bărbatul care a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket și-a revendicat banii. Ce le-a spus polițiștilor

, 8 știri, 88 vizualizări

Bărbatul care a pierdut la începutul acestei luni 30.000 de euro la Kaufland a fost identificat, dar nu și-a recuperat banii încă banii, procedurile în astfel de cazuri fiind greoaie. Potrivit unor surse din Poliție, bărbatul este din județul Timiș și a cerut insistent că identitatea să nu îi fie dezvăluită, fiind o persoană foarte cunoscută în Timișoara.

„E o persoană onorabilă”, a declarat o sursă din Poliție pentru „Adevărul”. Potrivit acelorași surse, bărbatul i-a convins pe polițiști că el este posesorul banilor după ce a prezentat documente care atestau că în aceeași zi a scos banii de la bancă.

Plicul cu 30.000 de euro a fost pierdut la un magazine Kaufland din Timișoara în seara zilei de 7 mai. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin se poate vedea cum bărbatul se apropie de una dintre casele de marcat, iar pentru că nu a cumpărat nimic, ca să nu stea la coadă, se strecoară printre barele care direcționează clienții spre case. După doar câteva secunde, prin locul prin care bărbatul s-a strecurat printre barele metalice, trece un client cu un cărucior de la roata căruia o angajată a Kaufland ridică un plic.