Baritonul argentinian Alejandro Meerapfel a murit la 54 de ani, după ce a făcut infarct pe scenă6Foto© stirileprotv.ro

Baritonul argentinian Alejandro Meerapfel a murit la 54 de ani, după ce a făcut infarct pe scenă

, 6 știri, 42 vizualizări

Este doliu în lumea artistică internațională. Baritonul Alejandro Meerapfel s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Artistul a suferit un infarct pe scenă, la un festival de muzică din Franța. Incidentul trist a avut loc în cursul zilei de vineri, 22 septembrie. Detaliile se află mai jos, în articol.

În cursul serii de vineri, 22 septembrie, baritonul argentinian Alejandro Meerapfel se afla pe scenă, la un festival de muzică din estul Franței. Artistul a pășit pe scena din Ambronay și, la scurt timp, a suferit un atac de cord. Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. I s-a făcut rău pe scenă, brusc. Pe scenă se afla în prezența ansamblului Cappella Mediterranea și a Corului de Cameră din Namur. Conducerea centrului cultural unde baritonul argentinian susținea momentul artistic a transmis un comunicat.

„Suntem întristați să anunțăm că baritonul a murit în urma unui atac de cord pe scenă ieri (n.r. vineri, 22 septembrie) seara, în timpul unui concert, la cel de-al 44-lea festival de muzică barocă de la Ambronay”, a transmis conducerea centrului cultural din Ambronay, arată El Mundo.