Baronul Lamborghini sfidează până la capăt. Iulian Dumitrescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președine al CJ Prahova43Foto1Video© romaniatv.net

Baronul Lamborghini sfidează până la capăt. Iulian Dumitrescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președine al CJ Prahova

, 68 știri, 16 vizualizări

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus miercuri semnăturile și dosarul de candidatură pentru un al doilea mandat în fruntea Consiliului Județean.

PNL Prahova transmite că decizia a fost luată în urma discuțiilor cu primarii și ceilalți aleși locali care i-au solicitat lui Dumitrescu să existe continuitate la nivelul administrației județene în contextul proiectelor de peste trei miliarde de euro din fonduri europene pe care CJ Prahova a reușit să-i atragă în mandatul acestuia.

„Nu a fost o decizie simplă, dar, din respect pentru prahoveni și pentru aleșii locali, am hotărât să candidez pentru un nou mandat și să ofer continuitate la nivelul Consiliului Județean. Împreună cu acești oameni – primari, viceprimari, consilieri locali și județeni –, am reușit să facem în 3 ani în Prahova ce nu s-a făcut în 30 de ani înainte.