Becali vrea să scape de Stoian! Care este motivul2Foto© realitatea.net

Becali vrea să scape de Stoian! Care este motivul

, 4 știri, 33 vizualizări

Gigi Becali (60 de ani) a fost extrem de supărat după ce FCSB a pierdut cu Viitorul, 2-1 pe Arena Națională, chiar în prima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano. Patronul roș-albaștrilor a anunțat schimbări majore, iar printre primele transferuri pe care vrea să le facă la vară este aducerea unui fundaș central, după ce prestația lui Mihai Bălașa l-a supărat rău de tot.

Andreas Calcan (24 de ani) a marcat un gol extrem de spectaculos contra FCSB, după ce a intrat în careu din flancul stâng, cu un șut extrem de puternic, la care Bălgrădean nu a avut speranțe. Deși banda stângă trebuia acoperită de Junior Morais, Becali îl consideră pe Bălașa vinovat pentru gol și spune că va transfera, în vară, încă un fundaș central, după ce l-a adus pe Iulian Cristea (24 de ani) de la Gaz Metan Mediaș.

”Dacă e să privim cu atenție meciul, i-am decapitat pe Viitorul. Ei au dat două goluri norocoase... Păi, nu aduc eu fundaș central? Îl mai lasă vreodată pe Calcan să dea așa? Bălașa, în loc să vină și să închidă... Fundaș central, îți e frică de Calcan!”, a răbufnit Becali, la Digi Sport.