Betano și Federația Română de Fotbal prelungesc parteneriatul până în 2030 pentru Cupa României Betano5Foto© onlinesport.ro

Betano și Federația Română de Fotbal prelungesc parteneriatul până în 2030 pentru Cupa României Betano

, 6 știri, 21 vizualizări

În ultimii doi ani, Betano și FRF și-au unit viziunea și experiența pentru a dezvolta Cupa României Betano, una dintre cele mai iubite competiții de fotbal din România. Sezonul competițional curent a prezentat un nou format al Cupei, care a adus spectacolul mai aproape de fanii din tribune și de cei de acasă.

Ca parte a colaborării, Betano s-a implicat activ în demersurile de marketing, lucrând alături de un ecosistem extins de parteneri, printre care FRF, parteneri media și reprezentanți ai echipelor calificate în Cupa României Betano, pentru a dezvolta campanii menite să crească vizibilitatea competiției și să faciliteze interacțiunea cu fanii sportului. Cea mai recentă acțiune este dezvoltarea show-ului TV și digital Bate Cupa, prima emisiune care oferă expunere tuturor celor 24 de echipe calificate în grupele Cupei și îmbină abilitățile fotbalistice ale jucătorilor activi cu entertainmentul.

„Istoricul bunei colaborări cu FRF și perspectiva comună asupra potențialului sportului în România ne-au oferit cele mai bune premise pentru a continua acest parteneriat, care devine astfel cea mai extinsă colaborare a noastră la nivel global. Performanța remarcabilă înregistrată de actualul format competițional este cea mai bună încurajare de a continua să contribuim împreună la dezvoltarea sportului pe plan local”, a declarat Julio Iglesias, CCO Kaizen Gaming.