Biofarm donează 1 milion de lei pentru lupta împotriva Covid-193Foto© wall-street.ro

Biofarm donează 1 milion de lei pentru lupta împotriva Covid-19

, 7 știri, 19 vizualizări

Biofarm se alătură luptei de combatere a noului Coronavirus în România printr-o donație de 1 milion de lei. Aceste fonduri vor contribui la sprijinirea echipelor medicale din prima linie cu echipamente de protecție și aparatură medicală.

„Binele de a trăi mai bine, sloganul care ne definește și este în armonie cu valorile noastre, ne conduce și în acest demers. Am ales să donăm 1 milion de lei pentru ca cei din linia întâi să poată lupta împotriva noului Coronavirus, să poată achiziționa echipamentele necesare pentru a se putea proteja pe sine, pe pacienții aflați acum în spitale și pe viitorii pacienți”, spune Cătălin Vicol, director general Biofarm.

Compania farmaceutică se alătură celorlalte inițiative care demonstrează că, în fața unui astfel de dușman neconvențional, oamenii pot da dovadă de solidaritate. Acest gest vine în completarea unei serii de acțiuni Biofarm care au pornit mereu din dorința de a face bine. Cea mai recentă astfel de inițiativă a fost donația de 200.000 lei către Asociația Zi de Bine în campania #scutpentruspitale. Această sumă a mers către mai multe spitale din țară pentru achiziția de echipamente și aparatură medicală.