Bogdan Burcea, noul selecționer al naționalei de handbal feminin a României7Foto© agerpres.ro

Bogdan Burcea, noul selecționer al naționalei de handbal feminin a României

, 11 știri, 18 vizualizări

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal l-a ales, în unanimitate, în funcția de antrenor al naționalei feminine pe Bogdan Burcea. Acesta îi urmează în funcție lui Tomas Ryde, demis în urma rezultatelor slabe obținute de Cristina Neagu și compania la CM.

Burcea este antrenorul care a câștigat Cupa EHF alături de SCM Craiova în 2018.

Conform News.ro, noul selecționer l-ar dori pe Robert Licu în funcția de secund. O decizie în acest se va lua cel mai probabil vineri, având în vedere că între 19 și 22 ianuarie naționala se reunește pentru un stagiu de pregătire.

"Eu cu Tomas, pe care îl respect mult de tot, și personal îi mulțumesc pentru ce a adus în România, o să am o discuție - relația dintre noi este foarte bună - și sper să avem o înțelegere amiabilă. Tomas Ryde este un câștig pentru handbalul românesc, eu sunt foarte mulțumit și în condițiile date, cu cazul de doping pe care îl cunoașteți, cu Cristina care n-a jucat nouă luni de zile - și s-a autodepășit ea, alte jucătoare care nu sunt în forma care le-au consacrat, după mine locul 12 este mai mult decât meritoriu.