Brad Pitt, făcut praf de fiul Pax2Foto© libertatea.ro

Brad Pitt, făcut praf de fiul Pax

, 4 știri, 33 vizualizări

La mai bine de șapte ani de la despărțirea dintre Brad și Angelina, lucrurile nu par să se fi calmat în familia celor două vedete. Chiar dacă adulții și-au impus un fel de cod al tăcerii în discuțiile lor, fiul celor doi, Pax, nu l-a luat în calcul. Recent, a ieșit la iveală o postare mai veche a fiului Pax în care acesta își critica zdravăn tatăl.

Dezvăluirea vine după ce fiica adoptată Angelinei și a lui Brad, Zahara, a arătat în cadrul unui eveniment la asociația ei studențească că este clar de partea mamei și ar prefera să nu aibă nicio legătură cu tatăl ei. Și celălalt fiu, Maddox, pare să se fi depărtat de tatăl Brad. Se spune chiar că vrea să-și schimbe oficial și legal numele de familie în Jolie. Și asta nu este tot! Acum, a apărut o postare veche pe social media de la Pax, în vârstă de 19 ani, în care nu avea decât cuvinte devastatoare pentru tatăl său.

Pax ar fi distribuit un mesaj foarte specific adresat lui Brad pe contul său privat de Instagram. După cum a publicat recent „Daily Mail”, Pax ar fi scris: „La mulți ani de Ziua Tatălui acestui ticălos de talie mondială! Demonstrezi că ești o persoană teribilă și disprețuitoare”.