Brașov. Deși infectat cu coronavirus, un medic de pe ambulanță a mers trei zile în misiuni pentru că a primit un rezultat greșit3Foto© observatornews.ro

Brașov. Deși infectat cu coronavirus, un medic de pe ambulanță a mers trei zile în misiuni pentru că a primit un rezultat greșit

, 7 știri, 56 vizualizări

O altă eroare vine din parte DPS, ca urmare un ambulanțier infectat cu Covid-19 a mers timp de trei zile la serviciu și a participat la misiuni. Totul s-a întâmplat din cauza faptului că DSP Brașov a transmis un rezultat greșit la testul pentru depistarea coronavirusului.

Medicul de la Ambulanța Brașov a continuat să vină la muncă pentru că a primit confirmarea de la DSP că este negativ la testul COVID-19. Acesta s-a testat pentru că a fost unul dintre cele șapte persoane care au intrat în contact direct cu un alt medic confirmat.

„Aș fi putut contamina alte persoane, colegi de-ai mei sau pacienți. Am intrat în unitățile sanitare cu specific non-COVID, deși eu eram pozitiv din data de 7 (n.r. – august), conform testului care mi s-a transmis.”, a declarat medicul brașovean.