Briagda din Turcia la meciul Lazio - CFR Cluj7Foto© onlinesport.ro

Briagda din Turcia la meciul Lazio - CFR Cluj

, 7 știri, 15 vizualizări

"Este o partidă de Europa League, în care calificarea noastră atârnă de un fir. Cât timp matematica nu ne condamnă, vom face totul ca să mergem mai departe. Suntem în această situație din vina noastră, dar și din cauza unor factori externi, împotriva lui Celtic la scorul de 1-1 a fost un penalty clar la Immobile ce ar fi putut schimba lucrurile. Știm însă că ar fi trebuit să reușim mult mai mult", a declarat Inzaghi, citat de TuttoMercatoWeb.

Lazio are doar 3 puncte în această grupă din Europa League, în timp ce în Serie A, cu Ștefan Radu printre titulari, are un parcurs mult mai bun, fiind pe poziția a treia după 13 etape.

"În campionat jucăm un fotbal foarte bun din prima etapă până în cea de-a 13-a. Locul 3 este cât se poate de meritat. În Europa am fi putut avea o tragere la sorți mai bună. Băieții au fost buni în ce privește evoluțiile, mai puțin rezultatele. Pentru calitatea pe care o avem ar trebui să trecem de grupe, dar probabil nu o vom face. N-am fost capabili să gestionăm episoadele care au fost în favoarea noastră așa cum ar trebui s-o facă o echipă mare", a afirmat Inzaghi.