Bursa de la București atinge pe 11 noiembrie maximul ultimilor 11 ani: Indicele BET crește la 9720 de puncte19Foto© wwwb.agerpres.ro

Bursa de la București atinge pe 11 noiembrie maximul ultimilor 11 ani: Indicele BET crește la 9720 de puncte

, 55 știri, 18 vizualizări

* Curtea de Apel București a hotărât ca Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice București (RADET) să intre în faliment, decizia fiind definitivă. Judecătorii de la CAB au respins apelurile făcute în proces, fiind menținută decizia luată în aprilie 2019 de Tribunalul București, prin care a fost declarat falimentul RADET.

* Premierul Ludovic Orban a declarat că există "un anumit grad de urgență" în ceea ce privește adoptarea deciziei de creștere a salariului minim, precizând că ea trebuie luată cel târziu până la finale lunii noiembrie - începutul lunii decembrie, astfel încât mediul de afaceri să știe din timp. Șeful Executivului a anunțat că procentul cu care va fi mărit salariul minim va fi anunțat după consultări cu patronatele și sindicatele.

* Principalul neajuns al desfășurării primului tur al alegerilor prezidențiale a fost legat de votul prin corespondență, viciat de procedurile neclare stipulate în legislație, a afirmat Septimius Pârvu, reprezentantul Expert Forum.