Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița! Ce tort are Namiko și ce ținute superbe au părinții ei3Foto© cancan.ro

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița! Ce tort are Namiko și ce ținute superbe au părinții ei

, 5 știri, 30 vizualizări

Pentru Cabral și Andreea Ibacka emoțiile s-au ridicat la intensitate maximă sâmbătă, 25 mai, când cei doi fericiți părinți au organizat botezul fetiței lor, micuța Namiko, scrie click.ro. Deși cuplul este discret cu privire la evenimentele mari din familie, invitații nu s-au putut abține și au publicat pe rețelele de socializare imagini inedite din cadrul evenimentului.

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fetița

Coi doi soți au decis că, deși micuța lor poartă un nume asiatic, aceasta să fie botezată în stil tradițional românesc, așa că atât ei, cât și câțiva dintre invitații lor, au optat pentru portul popular românesc, alegând clasicele și frumoasele ii. Nașii lui Namico au fost nimeni alții decât doi prieteni buni de-ai cuplului, Răzvan și Irina Fodor, alături de fetița lor, Diana, pe care au supranumit-o „nașa mică". La rândul lor, aceștia au respectat ideea de „botez tradițional" și s-au îmbrăcat pe măsură!

Petrecerea de după ceremonia de creștinare a lui Namiko a avut loc în aer liber, iar invitații au fost răsfățați cu tot felul de bunătăți. Cea care a strălucit la eveniment a fost, bineînțeles, mămica Andreea, care a purtat o rochie ce semăna cu iia tradițională, accesorizată cu o coroană de flori în păr. Micuța Namiko a avut și ea o rochiță asortată, tot asemenea unei ii și a fost foarte cumințică în brațele mamei ei.