Când va începe noul sezon Chefi la Cuțite de la Antena 112Foto© observatornews.ro

Când va începe noul sezon Chefi la Cuțite de la Antena 1

, 13 știri, 14 vizualizări

Un nou sezon Chefi la Cuțite este gata să ia startul. De această dată, publicul îi va cunoaște pe noii chefi, cei care i-au înlocuit pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Locul acestora a fost luat de alți patru bucătari de renume, pe care publicul îi va cunoaște curând. Când are premiera noul sezon Chefi la Cuțite și în ce zile se va difuza emisiunea?

Sezonul 13 Chefi la Cuțite vine cu multe surprize pentru fanii show-ului culinar. De această dată jurații s-au schimbat, dar și unele reguli noi își vor face apariția. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cei care îi vor juriza pe concurenții acestui sezon. Bucătarii sunt gata de acțiune și fiecare speră să îl coopteze pe câștigătoar în echipa sa.

Așa cum spuneam, nu mai este mult până când publicul va vedea sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite. Antena 1 a anunțat că noul sezon se va difuza pe micile ecrane începând cu data de 18 martie. Premiera va avea loc într-o zi de luni, de la ora 20:30, iar emisiunea se va difuza în fiecare săptămână în zilele de luni, marți și miercuri, la aceeași oră.