Cantaret francez, anchetat pentru hartuire sexuala si exhibitionism2Foto1Video© mediafax.ro

Cantaret francez, anchetat pentru hartuire sexuala si exhibitionism

, 4 știri, 8 vizualizări

O esteticiana l-a acuzat pe cantaretul francez Patrick Bruel ca a avut un comportament nepotrivit in timpul unui masaj, inainte de concertul sau din 9 august de la Ajaccio, in Corsica. Interogat de anchetatori, artistul a contestat faptele, potrivit Le Figaro.

In plin turneu pentru lansarea noului sau roman intitulat "Ce soir on sort", Patrick Bruel a fost nevoit sa faca o oprire, duminica, la jandarmenria din Chalons-en-Champagne. Potrivit Le Parisien, o ancheta pentru "exhibitie" si "hartuire sexuala" a fost deschisa ca urmare a acuzatiilor unei angajate a hotelului Radisson din Porticcio, in apropiere de Ajaccio.

Tanara in varsta de 21 de ani s-ar fi intalnit cu artistul in hotelul de patru stele in dupa-amiaza zilei de 9 august. Un membru din echipa cantaretului i-ar fi rezervat o sedinta de masaj cu ea, seara, in loja artistului. Potrivit marturiei esteticienei, starul ar fi lasat clar sa se inteleaga ca astepta un masaj cu caracter sexual. In fata refuzului tinerei, el ar fi fost insistent si ar fi refuzat sa se imbrace, dorind sa ramana gol. Usa ar fi ramas inchisa. Potrivit femeii, niciun martor nu putea intra in separeu. Cu toate acestea, cantaretul nu ar fi constrans-o.