Caroline Wozniacki își va lua adio de la tenis după un meci demonstrativ cu Serena Williams2Foto© stirileprotv.ro

Caroline Wozniacki își va lua adio de la tenis după un meci demonstrativ cu Serena Williams

, 4 știri, 28 vizualizări

Caroline Wozniacki, care se va retrage din circuitul WTA după Australian Open, își va lua adio de la tenis cu ocazia unui meci demonstrativ împotriva prietenei sale Serena Williams, programat pe 18 mai la Copenhaga, informează site-ul tennisactu.net Meciul între cele două jucătoare care au fost numărul 1 mondial va fi găzduit de Royal Arena din Copenhaga, o sală ce poate primi 13.000 de spectatori.

Organizatorii evenimentului au promis pe Instagram că "vor sărbători cariera Carolinei Wozniacki, dar și pe campioana și omul extraordinar care este aceasta". "Ne-a făcut să ne simțim mândri și suntem nerăbdători să-i oferim cel mai bun meci de adio cu putință și să aducem un omagiu carierei sale excepționale - este tot ceea ce merită o legendă a sportului", au adăugat organizatorii.

"Mă voi retrage din tenisul profesionist după Australian Open în ianuarie 2020'', a scris săptămâna trecută daneza de 29 de ani pe contul său de Instagram. Australian Open este singurul turneu de Mare Șlem pe care l-a câștigat Wozniacki, în 2018, după o finală cu Simona Halep. Wozniacki a indicat că decizia retragerii din activitate nu are nimic de-a face cu problemele sale de sănătate.