Cât a plătit în realitate de Gică Hagi pentru a-l răscumpăra pe Ianis de la Fiorentina© bzi.ro

Cât a plătit în realitate de Gică Hagi pentru a-l răscumpăra pe Ianis de la Fiorentina

, 4 știri, 44 vizualizări

Ianis Hagi a fost la Fiorentina în 2016, italienii platind doua milioane de euro. A jucat putin la echipa mre, apoi la Primavera, iar în ianuarie 2018 a revenit la Viitorul. "Regele" s-a înteles sa achite aceeasi suma, dar totul se face în rate.

Conform ziare.com, traseul banilor este: Hagi senior a platit pâna acum doar 400.000 de euro, iar în vara acestui an trebuie sa dea aceeasi suma. Restul e esalonat în doua transe, de câte 600.000 de euro, ce urmeaza a fi virate în 2020 si 2021. Dar, daca Ianis va fi vândut pâna atunci, existând mari sanse ca vedeta Viitorului sa plece din aceasta vara la un club puternic din strainatate, "Regele" va trebui sa dea toti bani acum.

Cert e ca Fiorentina va primi si 30 la suta dintr-un viitor transfer, conditie pusa atunci când s-a produs rascumpararea. În prezent, conform transfermarkt.com, Ianis e cotat la 3.5 milioane de euro. FC Sevilla, Girona, Anderlecht, Standard Liege, Galatasaray sau AS Roma sunt unele dintre echipele ce doresc sa-l transfere pe jucatorul de 20 de ani.