Cât vor scoate românii din buzunar vara aceasta pentru un sejur pe litoral, în Bulgaria și Grecia15Foto© stirileprotv.ro

Cât vor scoate românii din buzunar vara aceasta pentru un sejur pe litoral, în Bulgaria și Grecia

, 35 știri, 35 vizualizări

Prețurile în cea mai căutată stațiune de la malul Mării Negre din România, Mamaia, variază, în medie, de la 30 de euro/noapte de persoană la un hotel de 3 stele, la 120 de euro, pentru unul de cinci stele, dar în funcție și de perioada aleasă, în timp ce în Costinești, prețurile pot coborî până la 15 euro/noapte de persoană pentru un sejur în luna septembrie.

IRI Travel, principalul turoperator pe destinația Bulgaria, a făcut o analiză a prețurilor la cazările din hotelurile de 3, 4 și 5 stele din principalele stațiuni ale celor mai vizitate trei țări: România, Bulgaria și Grecia.

Astfel, în Mamaia, în hotelurile de 5 stele cazarea vine cu mic dejun inclus, iar prețurile variază între 70 și 75 de euro pe noapte/persoană în luna iunie. Pentru iulie și august, tarifele vor crește până la 105 - 110 euro/noapte/persoană, iar în septembrie acestea vor scădea până la 55-60 de euro pe noapte/persoană.