Cătălin Cazacu, Andreea Antonescu, Dan Badea și soția lui, Mădălina, fac echipă în ediția 4 a sezonului 10 Poftiți pe la noi!10Foto© observatornews.ro

Cătălin Cazacu, Andreea Antonescu, Dan Badea și soția lui, Mădălina, fac echipă în ediția 4 a sezonului 10 Poftiți pe la noi!

, 21 știri, 48 vizualizări

Acum, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin Dobrogea!”, ce este difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Mădălina Badea a fost scoasă din sărite de Riki, Sonny și Cătălin Cazacu. Gestul făcut de echipa „adversă” a făcut-o pe soția lui Dan Badea să își piardă răbdarea: „Mi-am notat absolut toate nevoile pe car ele aveau bătrânii la care urma să mergem”, spune ea.

În timp ce vedeta povestea nevoile fiecărei gospodării unde au fost, echipa „adversă” nu se putea abține din râs și era pusă pe șotii: „Ce să îi povestești lui nea Marin când lângă tine ai pe apă, paie și bătaie, pic, poc și zdrang, că altfel nu ai cum să le zici, care te întrerup la fiecare cuvânt”, spune ea.

Da, s-a rezolvat după doi ani!
Liviu Vârciu,
Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Rikito l-a…