Cătălin Cîrstoiu răspunde zvonurilor despre o eventuală retragere a sa din cursa pentru Primăria București2Foto© realitatea.net

Cătălin Cîrstoiu răspunde zvonurilor despre o eventuală retragere a sa din cursa pentru Primăria București

, 4 știri, 13 vizualizări

O nouă discuție pe același subiect urmează să înceapă astăzi, au declarat pentru Digi24.ro surse din conducerea Alianței PNL-PSD.

Sursele citate susțin că duminică seara i s-a făcut o ofertă lui Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, pentru a lua locul lui Cîrstoiu în poziția de candidat al Alianței la Primăria Capialei. Băluță a refuzat însă oferta, motiv pentru care posibila retragere a lui Cîrstoiu este o problemă fără soluție, adică PNL și PSD nu reușesc să găsească un înlocuitor. Gabriela Firea este candidat pe lista pentru europarlamentare și nu mai poate fi luată în calcul pentru Primăria Capitalei.

O variantă, care nu este agreată de PNL, ar fi susținerea lui Cristian Popescu Piedone, care să fie candidatul independent al celor două partide. Liberalii însă nu sunt de acord cu acest lucru, iar PSD nu este de acord cu susținerea lui Sebastian Burduja, contraoferta PNL.