Cazul fetelor din Hunedoara care s-au sinucis. Prin ce a trecut una dintre ele cu o seară înainte4Foto© observatornews.ro

Cazul fetelor din Hunedoara care s-au sinucis. Prin ce a trecut una dintre ele cu o seară înainte

, 7 știri, 159 vizualizări

Diana Speretoiu, reporter Observator: Informații importante în continuarea anchetei sunt așteptate de la medicii legiști. Necropsiile preliminare sunt gata, însă au fost preluate și probe pentru testele toxicologice. Anchetatorii vor să afle dacă adolescentele de 15 ani au consumat substanțe interzise sau alcool înainte să recurgă la gestul extrem. Asta mai ales că există informații că fetele au participat la o petrecere cu doar câteva ore înainte de tragedie.

Diana Speretoiu, reporter Observator: Să facă lumina în acest caz, polițiștii din Hunedoara au deschis un dosar penal și au început audierile pe bandă rulantă la Poliția din Lupeni. Pe lista celor audiați astăzi sunt părinții fetelor, paramedicul SMURD care a ajuns primul la locul tragediei împreună cu tatăl uneia dintre fete, colegi și profesori. De asemenea, vor fi audiați și alți tineri din anturajul tinerelor, în prezența unui psiholog.

Asta mai ales pentru că există informații că vineri, una dintre fete a sunat la 112 să anunțe că părinții ei se certau. Aceleași surse spun că discuțiile aprinse ar fi pornit chiar de la anturajul adolescenței.