Ce a apărut pe contul lui Romeo Vasiloni înainte de Marea Finală Insula Iubirii sezonul 7. Gestul i-a surprins pe fanii emisiunii13Foto1Video© observatornews.ro

Ce a apărut pe contul lui Romeo Vasiloni înainte de Marea Finală Insula Iubirii sezonul 7. Gestul i-a surprins pe fanii emisiunii

, 13 știri, 112 vizualizări

După 21 de zile petrecute în Thailanda, testul fidelității a ajuns la final pentru Răzvan Kovacs și Ema Oprișan. Cei doi s-au întâlnit la un ultim bonfire și au avut astfel ocazia să stea de vorbă, să lămurească anumite lucruri și să caute răspuns la întrebările care încă mai există. La ultima ceremonie a focului, concurenta a decis ca ea și Răzvan să plece din Thailanda separat. După emisiune, însă ceva neașteptat s-a întâmplat între cei doi. Cei doi au făcut cununia civilă și s-a aflat cine au fost nașii.

În ediția 20 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Răzvan Kovacs s-a întâlnit cu Ema Oprișan la ultima ceremonie a focului. Cei doi s-au confruntat și imaginile prezentate de Radu Vâlcan pe tabletă l-au stânjenit pe concurent.

„Tind să cred că am forțat prea mult lucrurile, recunosc că am sărit calul. Văzând din partea asta a ecranului, recunosc că am sărit calul”, a mărturisit Răzvan Kovacs.