Ce a făcut Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, în prima semifinală live de la Vocea României 20199Foto2Video© bzi.ro

Ce a făcut Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, în prima semifinală live de la Vocea României 2019

, 11 știri, 19 vizualizări

Vocea României” a înregistrat, de-a lungul fiecărui sezon, audiențe care i-au făcut pe responsabilii Pro TV să își frece mâinile de bucurie. Dar lupta rămâne strânsă la nivelul audiențelor, iar ultimele cifre sunt un duș rece pentru emisiunea care ținea, până acum, capul de afiș.

Kanal D a propus un nou serial turcesc – ”Gulperi” -, iar rezultatele au fost peste așteptări. Postul a învins Pro TV la nivel național, potrivit informațiilor furnizate de paginademedia.ro, în timp ce ”Vocea României” a luat caimacul la orașe și pe segmentul publicului comercial.

Chiar dacă ”Vocea României”, conform aceleiași surse, a ținut în fața televizoarelor 1,1 milioane de români, serialul turcesc ”Gulperi” s-a poziționat, totuși, pe primul loc. Rămâne de văzut ce măsuri vor lua responsabilii Pro TV pentru ca o astfel de surpriză să nu se mai repete, iar telespectatorii fideli ai emisiunii speră să nu asiste, cumva, chiar la ultimul sezon al show-ului.