Ce gafa a facut Cristina Siscanu la nunta Adelinei Pestritu3Foto© cancan.ro

Ce gafa a facut Cristina Siscanu la nunta Adelinei Pestritu

, 4 știri, 21 vizualizări

Cristina Siscanu a atras privirile tuturor la nunta Adelinei Pestritu, dar nu neaparat in mod pozitiv. Vedeta a fost aspru criticata pe retelele de socializare pentru una dintre tinute in mod deosebit. La cununia religioasa a ales o rochie alba si, dupa cum se stie, in alb se imbraca de obicei mireasa. A plusat cu o tinuta si mai elaborata, despre care carcotasii spun ca semana cu o fata de masa, de culoare galbena de data aceasta pentru petrecerea de dupa ceremonia solemna oficiata de preot.

Noroc cu fetita ei, care a salvat situatia. Aceasta a cucerit pe toata lumea. Petra purtat o rochita roz si a fost membra familiei Ionescu-Siscanu cel mai bine imbracata, spun politistii modei. Madalin Ionescu a fost unul dintre invitatii de seama ai Adelinei Pestritu, mai ales ca acesta a fost colegul ei de scena la Kanal D.

„Cam maricia de tine”, „Prea luna”, „Nu e potrivita pentru nunta, e aproape alba, ca rochia de mireasa”, „Nu imi place rochia”, „Rochia e superba, dar te dezavantajeaza”, „Nu te avantajeaza rochia”, „Ridicol sa te imbraci in rochie alba la o nunta”, sunt cateva dintre comentariile acide pe care le-a primis Cristina Siscanu dupa ce oamenii au vazut cum s-a imbracat.