Ce sacrificii au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel pentru a ajunge la botezul fiicei Ancăi Serea3Foto© cancan.ro

Ce sacrificii au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel pentru a ajunge la botezul fiicei Ancăi Serea

, 4 știri, 42 vizualizări

La trei luni după ce a adus pe lume cel de-al șaselea copil, Anca Serea și-a creștinat fetița, pe micuța Leah, în cadrul unui eveniment restrâns și plin de momente emoționante. Frumoasa brunetă și soțul ei, Adrian Sînă, au găsit cu greu o dată potrivită pentru fericitul eveniment, întrucât artistul are frecvent concerte în străinătate, toate petrecându-se în weekend.

Anca Serea ne-a povestit cum a decurs botezul, urmat de o petrecere ce a avut loc la Domeniul Manasia, aflat la câțiva zeci de kilometri de București. Vedeta a avut emoții mari în ziua evenimentului, dar copilul, extrem de cuminte, i-a diminuat mult stresul. “Nu a plâns aproape deloc, e un copil bun și cuminte, doarme de la 11 seara până a doua zi la 11. E foarte cuminte, a fost ascultătoare”, ne-a declarat Anca.

Celebra mamă nu este de acord cu procedeul de scufundare în apă a copilului la botez, obicei ce constituie subiectul multor polemici. “Noi pe nici un copil nu l-am băgat în apă. Așa am avut de la bun început înțelegerea cu preotul. Doar i-a dat pe creștet și pe corp cu puțină apă, nu l-a scufundat. Mi se pare exagerat în vremurile noastre acest procedeu, mi se pare bruscă și riscantă manipularea.