Ce scrie în motivarea eliberării lui Cristi Borcea. Fostul finanțator al Dinamo a participat la peste 150 de activități educative2Foto© libertatea.ro

Ce scrie în motivarea eliberării lui Cristi Borcea. Fostul finanțator al Dinamo a participat la peste 150 de activități educative

, 6 știri, 74 vizualizări

Cristi Borcea a muncit în toate penitenciarele în care a fost închis, cum ar fi Slobozia, Poarta Albă, Valu lui Traian, Jilava. Fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo a lucrat la centrala termică, la spălătorie, la punctul de prelucrare deținuți.

"Petentul a arătat că nu figurează cu nicio sancțiune disciplinară, participând în total la peste 150 de activități socio-educative constând în concursuri tematice, cursuri, recenzii de cărți", arată motivarea instanței, potrivit Mediafax.

Cristi Borcea a fost condamnat pe 8 februarie 2019 la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. În martie 2014, Cristian Borcea a fost condamnat la 6 ani și 4 luni închisoare în Dosarul Transferurilor, alături de alți șapte reprezentanți ai fotbalului românesc, însă a fost eliberat după patru ani și patru luni.

Este o mare onoare să fac asta, vă spun sincer
Cristi Borcea,
S-a aflat ce scrie în motivarea eliberării lui Cristi Borcea!…