Ce se intampla cu dosarul in care este acuzata Elena Udrea2Foto© bzi.ro

Ce se intampla cu dosarul in care este acuzata Elena Udrea

, 6 știri, 24 vizualizări

La termenul de astazi, 13 mai 2019, in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009, in care sunt acuzati Elena Udrea, Ioana Basescu si Dan Andronic, completul de judecata a anuntat amanarea procesului din motive obiective. Judecatorul se va pensiona si cauza va fi judecata de un alt complet pe 12 septembrie.

,,Judecatorul de caz ne-a anuntat astazi (joi -n.r.) ca se va pensiona. Nu s-a mai efectuat niciun act de judecata, pentru ca daca se va pensiona, in cauza va intra un alt judecator. Pentru a evita sa se ia de la inceput efectuarea unor acte de judecata de noul judecator, astazi (joi -n.r.) s-a acordat un termen in luna septembrie, tocmai pentru ca judecatorul care va prelua dosarul sa se pronunte pe toate chestiunile ce tin de desfasurarea acestui proces”, a declarat Vasile Plesa, avocatul lui Gheorghe Nastasia, inculpat si el in aceasta cauza.

La termenul de joi erau asteptate raspunsurile DNA si SRI, in ceea ce priveste colaborarea celor doua structuri in instrumentarea cauzei. Avocatul lui Nastasia a declarat ca raspunsurile DNA si SRI sunt in asteptare.