Ce se întâmplă dacă suni pe numărul lui Cornel Galeș. Nașa lui de cununie a fost anunțată că a murit într-un accident42Foto© bzi.ro

Ce se întâmplă dacă suni pe numărul lui Cornel Galeș. Nașa lui de cununie a fost anunțată că a murit într-un accident

, 73 știri, 49 vizualizări

Există zvonuri conform cărora Cornel Galeș și-ar fi pierdut viața într-un accident de circulație, în Spania. Văduvul Ilenei Ciuculete are telefonul închis, iar pe Whatsapp a intrat ultima oară azi-noapte, la ora 2:32. Lucru care întărește zvonurile apăure în legătură cu moartea lui.

Vestea că a murit Cornel Galeș în Spania, într-un accident de circulație, a căzut ca un trăsnet! Doina Belu, nașa lui Cornel, a oferit primele declarații: ”Din păcate, tot ce aflu îmi întărește convingerea că finul meu, Cornel Galeș, a murit”, a spus Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș.

Femeia a dat detaliile presupusului accident de circulație pe care l-ar fi avut Cornel Galeș. ”Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo.