Cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență pe toate segmentele de public6Foto© a1.ro

Cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență pe toate segmentele de public

, 6 știri, 18 vizualizări

Aventura transformărilor a continuat aseară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Cea de-a zecea gală a celui de-al 20-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!” a fost câștigată aseară de către Jo și Liviu, cu o super transformare și o piesă în limba finlandeză. Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Pepe s-a impus ca lider detașat de audientă, pe toate segmentele de public.

Concurenții celui de-al 20-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!” și-au pregătit cu multă atenție transformările pe care le-au avut de realizat sâmbăta aceasta, în cea de-a zecea gală a transforming show-ului de la Antena 1.

Trecute deja de  jumătatea parcursului lor în acest sezon electric, echipele au avut și de această dată în vizor primele 4 locuri, cele care își vor da măsura valorii în marea finală „Te cunosc de undeva!”. Rând pe rând, Depeche Mode, Ileana Sărăroiu și Ștefan Bănică, Käärijä & Erika Vikman, Los del Rio, Adele, Loreene, Ricchi e Poveri, dar și interpretul chinez care le-a dat mari bătăi de cap Ilonei și lui Ristei s-au auzit aseară la „Te cunosc de undeva!”, ȋn interpretarea celor 16 concurenți cu energie la puterea 2.20.

Mănușă v-a venit! E foarte greu de ținut un public din atât
Cristian Iacob,
Te cunosc de undeva! 20 aprilie 2024. Emi și Cuza, spectacol total…