Cea mai puternică economie european este la un pas de recesiune5Foto1Video© businessmagazin.ro

Cea mai puternică economie european este la un pas de recesiune

, 11 știri, 32 vizualizări

"Partidul Social Democrat va fi cea mai dură, cea mai agresivă și cea mai bună Opoziție pe care au văzut-o vreodată acești amatori, pentru că am fost și rămânem singurul partid care și-a asumat creșterea veniturilor și creșterea nivelului de trai al oamenilor. O să luptăm cu ei până când vor dispărea de la guvernare și vor rămâne din nou în memoria colectivă drept cel mai crud și mai incompetent Guvern, așa cum a rămas Guvernul Boc până astăzi", a susținut Dăncilă, într-o declarație de presă, la sediul PSD, scrie Agerpres.

Potrivit liderului social-democrat, Guvernarea Orban confirmă toate avertismentele PSD, "tăieri de salarii în Sănătate, scumpirea medicamentelor, închiderea magazinelor cu mâncare românească ieftină, sistarea căldurii și a apei calde în prag de iarnă, concedieri în masă și noi taxe".

"Acesta este noul Guvern al României. Echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, oameni puși acolo ca să răspundă la comenzi și să îi mai asigure un mandat. Acești oameni s-au trezit peste noapte miniștri și, în afară de tăieri, desființări și concedieri, nu știu să facă nimic", a afirmat Dăncilă.