Cei 45 de studenti de la Universitatea Bucuresti, care au conlucrat la fraudarea unor examene, au fost EXMATRICULATI - Mesajul rectorului7Foto© antena3.ro

Cei 45 de studenti de la Universitatea Bucuresti, care au conlucrat la fraudarea unor examene, au fost EXMATRICULATI - Mesajul rectorului

, 16 știri, 22 vizualizări

Ca urmare a sesizărilor formulate de o serie de studenți, sesizări însoțite de dovezi certe, pertinente și concludente cu privire la fraudarea unor examene în sesiunea derulată în luna februarie a.c., Consiliul Facultății de Drept și Decanul Facultății de Drept a Universității din București au înaintat Rectorului Universității din București propunerea de exmatriculare a 45 de studenți din anul I.

„Am discutat cu conducerea facultății, am citit memoriul studenților în discuție și i-am ascultat pe doi dintre ei care mi-au solicitat acest lucru. Dovezile care stau la baza deciziilor arată fără niciun dubiu că studenții în cauză au încălcat, în mod evident și în mod repetat, la mai multe examene din sesiune, regulamentele facultății și ale universității. Avem și mărturii ale studenților care au recunoscut în cadrul discuțiilor cu reprezentanții facultății că au fraudat examenele.

În consecință, Consiliul Facultății de Drept, format din cei mai reputați specialiști în drept la nivel național, a votat cu o largă majoritate pentru propunerea de exmatriculare.