Cel mai bun antrenor din Premier League, în octombrie© agerpres.ro

Cel mai bun antrenor din Premier League, în octombrie

, 5 știri, 9 vizualizări

Frank Lampard, tehnicianul lui Chelsea Londra, a fost ales cel mai bun antrenor al lunii octombrie din Premier League, în care a câștigat toate meciurile disputate, relatează L'Equipe. Lampard, 41 ani, instalat în vară la cârma clubului de pe Stamford Bridge, și-a condus echipa la victorie în cele trei meciuri disputate în luna octombrie cu Newcastle, Southampton și Burnley.

Fostul mijlocaș al lui Chelsea a câștigat pentru prima oară distincția pentru cel mai bun antrenor al lunii din Premier League. ''Câștigarea unui premiu individual ca acesta este momentul perfect pentru a aprecia personalul apropiat care a muncit atât de mult încă din presezon și jucătorii, întrucât ei sunt cei care ies și performează. Sunt încântat pentru toată lumea'', a declarat Frank Lampard.

În cadrul anchetei, realizată pe baza voturilor fanilor și a unei comisii de specialiști din fotbal, Lampard i-a devansat pe Jurgen Klopp (FC Liverpool), cel mai bun antrenor al lunilor august și septembrie, Graham Potter (Brighton), Brendam Rogers (Leicester City) și Dean Smith (Aston Villa). AGERPRES/(AS/autor: Teodor Ciobanu, editor: Adrian Drăguț, editor online: Gabriela Badea)